Regina vacanţelor tale 

Sporturi de echipă

Iubitorii jocurilor în echipă pot merge la Hotel Internaltional Sinaia la Centrul de Divertisment, care are  4 piste de bowling, 4 mese de biliard, diverse jocuri (Darts, Air Hockey, Fusball) si un café-bar.

 

 În Azuga Complexul de distracţii Azuga Ski & Bike Resort oferă o sală de bowling cu  8 piste profesionale, 4 mese de biliard, 2 mese de tenis de masă, jocuri electronice, hochei de masă şi bar ultramodern.

 

În Păuleşti Complexul Schnitzel Haus oferă o sală de bowling amenajată cu 6 piste, iar Sky Bowling pune la dispoziţie 10 piste de bowling, 12 mese de biliard, o masa de snooker şi un bar unde va puteţi relaxa. De asemenea jocuri în echipă puteţi practica şi în baza sportivă Plaisir care oferă: 6 terenuri de tenis cu iluminat nocturn si tribune pentru spectatori, din care 2 terenuri acoperite cu balon in timpul iernii; 2 terenuri  de fotbal pe gazon sintetic cu iluminat nocturn, (40 m x 20 m – suprafaţă efectivă de joc, porţi 3 m x 2 m); 2 terenuri de tenis cu piciorul cu iluminat nocturn; mese pentru tenis de masă şi biliard.

 

În Câmpina Clubul Sportiv vă pune la dispozitie un teren de minifotbal cu nocturnă şi gazon sintetic de cea mai bună calitate; 6 terenuri de tenis cu zgură, din care două echipate cu instalaţie  de nocturnă; vestiare echipate complet cu spaţii de depozitare, duşuri şi grupuri sanitare; bar şi terasă Club AS.

Hartă Prahova

Newsletter
Unitatiti de cazare:
Localitate:
Tip cazare :
Clasificare :
Restaurante:
Localitate:
Restaurant cu specific :
Club / Pub / Cafenea:
Localitate:
Tip locatie:
Evenimente:
Localitate:
Tip:
Perioada: