Regina vacanţelor tale 

Parcuri de distracţie

Fun Park Kalinderu din Buşteni are o zonă de agrement de 15000 mp. Fun Park–ul este format din: pârtie începatori (150 m); Baby schi (120m); pista tubbing (150 m); bandă transport tubbing şi schi (100 m); karusel pentru copii începători;  tobogan (500 m).


 ADVENTURE@theCASTLE este situat chiar în incinta parcului de la Castelul Cantacuzino din Buşteni.Centrul de agrement propune un circuit cu tiroliene format din 20 de ateliere, din care 10 sunt pentru copii, un poligon de tras cu arcul cu săgeţi şi altul pentru tir cu arme airsoft.

Tot aici mai este şi o zona de manej unde se poate practica călăria. Pentru fiecare  din acestea acesul se face contra cost.

     La inceputul activitaţilor recreative dar şi pe tot parcursul traseelor de tiroliană,   in timpul exerciţiilor de tir sau   de călărie, practicanţii beneficiază de asistenţă din partea personalului tehnic ce deserveşte parcul.

 

 

Pe lângă parcurile de mai sus găseşti diverse metode de agrement şi la hotelurile din Prahova, cum ar fi: tir cu arcul, cu puşca, paintball sau ATV-uri la Hotel Cumpătu**** Sinaia.

Hartă Prahova

Newsletter
Unitatiti de cazare:
Localitate:
Tip cazare :
Clasificare :
Restaurante:
Localitate:
Restaurant cu specific :
Club / Pub / Cafenea:
Localitate:
Tip locatie:
Evenimente:
Localitate:
Tip:
Perioada: